Korte verhalen, Novelles & Verhalenbundels

Sandra J. Paul – Office Candy

Sandra J. Paul – Office Candy

In ‘Office Candy’ maken we kennis met Lisa Smeets. Ze is een freelance designer die aan een nieuwe opdracht begint bij een ietwat saai bedrijf. Ze is haar vorige opdracht kwijtgeraakt en is nu erg nerveus om weer voor het eerst in maanden weer op een kantoor aan de slag te gaan.

Het bedrijf blijkt strenge regels te hebben over het gebruik van internet en social media. Ook lijken haar manager, Machteld, en haar saaie collega’s niet bepaald op de hippe groep mensen met wie ze ervoor samenwerkte. De enige persoon met wie ze een klik lijkt te hebben is haar mentor Daniel. Hij begrijpt haar en deelt dezelfde voorliefde voor snoep. Hij is alleen niet haar type. Lisa kan niet weer haar opdracht opzeggen, dus ze besluit om wat meer leven in de brouwerij te brengen. Maar vinden haar collega’s dit wel een goed idee?

‘Office Candy’ is het eerste verhaal in een driedelige reeks over Lisa. Ze is de zus van Manon en hier kon je al eerder kennis mee maken in de Sugar Reeks serie. Als je de cover van dit verhaal ziet word je toch meteen helemaal vrolijk?! Ik had al eerder wat van Sandra J. Paul gelezen, maar nog nooit een feelgood.

Ook nu schrijft Sandra weer heel erg prettig. Omdat het een kort verhaal is, ligt het tempo wel erg hoog. Je maakt meteen kennis met Lisa en Daniel en al gauw voel je de aantrekkingskracht tussen dit tweetal. Lisa probeert het ondertussen ook wat gezelliger te maken op de afdeling, maar de vraag is of iedereen dit een goed idee vindt…

Voordat je het weet heb je dit eerste deel gelezen. Ik vond het een leuk verhaal. Het einde is wel open, maar ik ben heel benieuwd naar de verdere ontwikkelingen tussen Lisa, Daniel en haar werkplek.

Natuurlijk wil ik @booksandbuttefliesuitgeverij erg bedanken voor dit recensie-exemplaar!

Dit boek krijgt van mij drie en een halve ster.
Recensie geschreven door Silvie

Waardering: 3.5 uit 5.

Boekspecificaties
Titel: Office Candy
Auteur: Sandra J. Paul
Genre: Feelgood
Uitvoering: E-book
Uitgever: Books & Butterflies
Verschijningsdatum: april 2022
ISBN: 9789464510676

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s