Joëlle

Hi lieve lezers van Boekenbuddies,

Mijn naam is Joëlle en ik ben 29 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en onze drie katten Nala, Dixie en Sem, ook wel bekend als de drie musketiers. In het dagelijks leven werk ik als operatieassistente. In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om leuke dingen te doen met mijn vriend, vriendinnen, serie/film kijken en natuurlijk lezen. 

In mijn jeugd las ik al het een en ander aan bibliotheek boeken (denk hierbij aan de welbekende Carry Slee boeken, Dolfje Weerwolfje, Pinkeltje…). Maar de passie voor het lezen ontstond pas echt door het lezen van Harry Potter. Harry Potter is voor mij dan ook wel echt mijn all time favorite. Een aantal jaar later maakte ik naast Harry Potter ook kennis met Twilight en the Hungergames. De passie voor het lezen werd alleen maar groter en zo ontstond er langzamerhand een eindeloze tbr die ik ooit hoop weg te werken. Ik lees voornamelijk young adult boeken en die dan weer het meeste in de categorie fantasy. Maar daarnaast vind ik het ook heerlijk om andere soorten genres op te pakken. Je zult dus ook zeker niet enkel recensies van mij voorbij zien komen in het genre young adult – fantasy. 

Omdat ik niet heel veel mensen in mijn omgeving heb die net zoveel van lezen houden als ik ben ik sinds dit jaar begonnen met mijn bookstagram account: books.series.stories. Tot op heden heb ik hier zeker geen spijt van. Want wat is het fijn om met allemaal andere boekenwurmen mijn passie voor boeken te delen. Regelmatig lees ik in de vorm van een buddyread en hoop ik met mijn mening over een gelezen boek anderen enthousiast te maken om dat boek ook op te pakken. Ik vind het daarom ook erg leuk dat ik nu ook op deze website, samen met de andere recensenten, mijn mening met jullie lezers kan delen. 

Liefs, Joëlle